Tenismen de top, dezvăluire șocantă. Cum și-a petrecut noaptea dinaintea unui meci cu Nadal: ”Am fost scos cu greu de agentul meu”

de: Beatrice Dumitru
06 10. 2023

Este unul dintre cei mai controversați tenismeni din circuitul ATP. Are un talent enorm, dar de-a lungul timpului s-a confruntat cu numeroase accidentări și cu un stil de viață dezordonat. Acum, a dezvăluit ce a făcut cu o noapte înainte de un meci cu Rafael Nadal.

Ce a făcut cu o noapte înainte de un meci cu Nadal

A jucat finală de Grand Slam și s-a aflat în Top 10 ATP, dar prin felul său de a fi și  prin discursul său atrage o mulțime de critici. Anul 2023 a fost unul complicat pentru el pentru că s-a confruntat cu multe accidentări și a cunoscut o scădere drastică în clasamentul mondial, ajungând până pe locul 470.

Nick Kyrgios, căci despre el este vorba, a oferit recent un interviu în cadrul podcastului lui Mike Tyson și a vorbit și despre unul dintre meciurile disputate împotriva lui Rafael Nadal. Un duel  din turul doi al turneului de la Wimbledon, din 2019, când a cedat în patru seturi, după 3 ore și 4 minute de joc.

Nick Kyrgios a dezvăluit că a jucat acel meci după ce a petrecut toată noaptea într-un bar, de unde a fost scos cu greu de agentul său de la acea vreme.

Nick Kyrgios și Rafael Nadal.

„Cu o seară înainte de a-l înfrunta pe Rafa, la Wimbledon, am stat într-un pub până la patru dimineața. Vechiul meu agent a trebuit să mă scoată din cârciumă.

Am pierdut după o luptă grea în patru seturi, dar da, am impresia că dacă aș fi dormit de la ora 23 nu mi-ar fi făcut prea rău. Mi-a plăcut să joc împotriva lui Nadal. Am avut cele mai multe succese împotriva lui, dar m-a bătut de o grămadă de ori”, a povestit Nick Kyrgios în discuția cu Mike Tyson.

Cine crede că e cel mai mare tenismen din istorie

Tenismenul din Australia a mai mărturisit că Roger Federer este cel mai greu adversar întânit în carieră, deși îl consideră pe Novak Djokovic drept cel mai mare jucător din istorie.

Citește și: Starul care se gândește să se retragă din sport la 28 de ani. Alcoolul și petrecerile l-au dat peste cap: ”Am corpul unui bărbat de 57 de ani”

Federer te poate face să te simți ca naiba. Nu contează unde joci împotriva lui, el e favoritul fanilor. Indiferent că joci în Europa, America sau Australia, toată lumea vrea să îl vadă pe Federer câștigând tot timpul.

Cred că Novak este cel mai mare din toate timpurile, dar pentru mine cel mai dificil a fost să joc împotriva lui Federer. E ceva la el… era foarte agresiv și nu îți dădea timp să respiri„, a declarat Nick Kyrgios.

”M-am gândit cu adevărat să mă sinucid”

Nick Kyrgios a recunoscut că a avut o viață extraspoertivă dezordonată, din care nu au lipsit drogurile și gândurile de suicid. Australianul a vorbit cu curaj despre aceste momente într-un documentar intitulat ”Break Point”, pentru o platformă de streaming.

”2019 a fost cel mai de jos punct al carierei mele. Această presiune, având toți ochii pe tine, cu toate așteptările, nu am putut face față. Uram genul de persoană care eram. Am băut, am abuzat de droguri, mi-am pierdut relația cu familia, mi-am îndepărtat toți prietenii.

Citește și:Nu cred că piramidele egiptene sunt făcute de om, ușile sunt prea mari”. Rebelul Nick Kyrgios spune „lucruri trăsnite”

Puteai să spui că mă doare. Întregul meu braț era acoperit de cicatrici, de aceea mi-am luat mâneca lungă, pentru a acoperi totul. Mă gândeam cu adevărat să mă sinucid”, a mărturisit Nick Kyrgios în filmul documentar.

Tenismenul a mai spus că a fost nevoie să ajungă într-o secție de psihiatrie din Londra, după ce a pierdut la Wimbledon, în 2019, pentru a-și rezolva problemele pe care le avea.

La începutul lunii februarie, Nick Kyrgios a scăpat de o condamnare la închisoare, după ce a pledat vinovat pentru agresarea fostei sale iubite, Chiara Passari.